Окупанти свідомо обрали тактику на ураження людей - Президент

Окупанти свідомо обрали тактику на ураження людей - Президент

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський заявив, що військові формування Російської Федерації свідомо обрали тактику на ураження людей.

Відповідну заяву він зробив під час звернення в неділю, передає кореспондент Укрінформу.

"Ця ніч була тяжкою. Що вони роблять? Це помста. Народ піднявся на захист своєї держави і вони відкрили справжнє обличчя. Це терор. Вони збираються ще більше бомбити наші українські міста. Вони збираються ще підступніше вбивати наших дітей. Це зло, яке прийшло на нашу землю і яке треба знищити. Вони брехали, що не будуть чіпати цивільне населення, але з перших годин вторгнення російські війська б‘ють по цивільній інфраструктурі. Вони свідомо обрали тактику на ураження людей і всього того, що робить життя просто нормальним. Електростанції, лікарні, дитячі садочки, житлові будинки – усе під ударами щоденно", – наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, в Україні четверту добу триває війна – 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-