На Сумщині внаслідок обстрілу ДРГ загинули два прикордонники

На Сумщині внаслідок обстрілу ДРГ загинули два прикордонники

Фото
Укрінформ
На Сумщині охоронці кордону та нацгвардійці вступили в бій з диверсійно-розвідувальною групою, в результаті два прикордонники загинуло, один нацгвардієць поранений.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ, передає Укрінформ.

"Правоохоронці отримали інформацію про підозрілих осіб, які розставляють мітки по місту під час патрулювання. Для перевірки цієї інформації вибула група розвідувального відділення у складі прикордонників та нацгвардійців. На одній із вулиць військовослужбовці виявили палаючий автомобіль та зупинились, аби перевірити чи є люди в автівці та надати допомогу. Однак були обстріляні диверсійно-розвідувальною групою", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прикордонники з нацгвардійцями вступили в бій, в результаті якого два прикордонники загинуло, один нацгвардієць поранений. Пошкоджено також автомобіль прикордонників.

Наразі перевіряється район ймовірного знаходження диверсійної групи.

"Прикордонники разом з представниками інших складових сил безпеки продовжують протистояти російському вторгненню та протидіяти диверсійній діяльності. Просимо місцеве населення допомагати українським воїнам звільнювати від нечисті українську землю", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у МВС наголосили, що у Києві наразі ключовою загрозою є диверсійно-розвідувальні групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-