У Харкові відбили атаки, біля Херсона йдуть запеклі бої – ЗСУ

У Харкові відбили атаки, біля Херсона йдуть запеклі бої – ЗСУ

Укрінформ
У Харкові вдалося відбити атаки, у Скадовську та біля Херсона у Голій Пристані противнику тимчасово вдалося вийти на рубежі.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у вечірньому зведенні від Збройних сил, яке Держспецзв'язку опублікувало в Телеграмі.

У Харкові вдалося відбити атаки, місто під контролем України. Знищено багато російської техніки: танки, бронемашини тощо. Є пошкодження житлових будинків та постраждалі.

У Сумах ситуація під контролем оборонців України. Протягом дня зафіксовано обстріли з артилерії, є постраждалі. ЗСУ знищили колону ворожої автотехніки з пальним, двох росіян узято в полон.

У Луганській області тривають спроби ворога захопити населені пункти, просуваючись із Бєлгорода до Старобільська. Вийти на рубежі Луганської і Донецької областей росіянам не вдалося, українське військо тримає міцну оборону.

В Охтирці ЗСУ перешкодили намірам противника захопити місто. Пошкоджена місцева ТЕЦ станом на зараз вже відновила свою роботу. Повідомляється, що внаслідок обстрілів загинуло 6 людей.

У Волинській області спостерігаються демонстраційні дії окупантів зі сторони Білорусі.

У Скадовську та біля Херсона у Голій Пристані противнику тимчасово вдалося вийти на рубежі. Ведуться запеклі бої, Сили оборони не дають ворогові закріпитися.

У Чорному морі Повітряні сили ЗСУ знищили російський військовий літак Су-30 СМ. Продовжується оборона південного кордону України.

Як повідомляв Укрінформ, генеральний прокурор Ірина Венедіктова повідомила, що у Харкові окупанти використовують протипіхотні фугасні міни "Лепесток", заборонені Женевською конвенцією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-