Україна готова допомогти російським матерям в отриманні тіл їхніх загиблих синів - Верещук

Україна готова допомогти російським матерям в отриманні тіл їхніх загиблих синів - Верещук

Укрінформ
Україна готова допомогти в отриманні тіл загиблих на території України російських солдатів їхнім матерям і близьким родичам.

Про це заявила віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук, передає Укрінформ.

Вона сподівається, що родичі убитих на чужій землі російських військових звертатимуться до своєї влади і суспільства щодо припинення війни з Україною.

Як повідомляв Укрінформ, раніше віцепрем'єр-міністр — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук звернулася до Міжнародного комітету Червоного Хреста з проханням допомогти вивезти з території України тіла загиблих російських окупантів.

За даними Сухопутних військ ЗСУ, втрати росіян становили понад 3,5 тисячі загиблими і майже 200 полоненими.

У Міністерстві оборони РФ заперечують дані української сторони про збиті літаки, розбомблену бронетехніку, загибель російських військових, а також заявляють, що не обстрілюють українські міста.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об'єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-