Керівнику Луганської ОВА зламали телефон і пропонували «перейти до руських»

Керівнику Луганської ОВА зламали телефон і пропонували «перейти до руських»

Укрінформ
Керівникові Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергію Гайдаю окупанти зламали телефон та пропонували «перейти до руських».

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Фейсбуці у своєму відеозверненні до населення.

«Справа в тому, що росіяни ламають телефони, зламують акаунти, намагаються, дійсно, створити паніку серед місцевого населення <…> Навіть мій телефон вже зламаний, і мені пропонували перейти до руських <..> А всім, хто пропонував, відповідь моя була така, яка лунала у наших прикордонників на острові Зміїному. Цей текст дуже лаконічний, дуже короткий і конкретний. Тож, тримаймося. Все буде Україна!» - сказав Гайдай.

Він ще раз нагадав, що наразі фейків дуже багато, це ще один інструмент війни Росії з Україною. Також не треба панікувати, а довіряти можна тільки офіційним джерелам.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-