Є надія, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими - ДПСУ

Є надія, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими - ДПСУ

Укрінформ
Є надія, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими.

Як передає Укрінформ, про у Фейсбуці повідомляє Державна прикордонна служба України.

"ДПСУ та ЗСУ, як і вся Україна, отримали надію, що всі захисники Зміїного живі. Російські ЗМІ повідомили про доправлення в тимчасово окупований Росією Севастополь військовослужбовців України, які перебували на острові. Попередня інформація про те, що серед прикордонників можуть бути загиблі, надійшла перед тим, як із захисниками зник зв’язок", - ідеться у повідомленні.

У ДПСУ наголосили, що російські пропагандисти вміють робити інформаційні вкиди і використовувати їх, зазначаючи, що українські захисники здалися.

Щоб дізнатися про долю українських захисників, працювали за всіма можливими напрямками. Наразі, після отримання інформації про їх імовірне місцезнаходження, ДПСУ разом із ЗСУ проводить роботу з ідентифікації наших воїнів за допомогою інформації у відкритих мережах.

"Прикордонники та бійці ЗСУ мужньо тримали оборону, особливо перед переважаючими засобами ураження і силами противника. <...> Ми щиро сподіваємося, хлопці якнайшвидше повернуться додому, а інформація, яка була отримана в момент атаки про загибель, не підтвердиться", - наголошують у Держприкордонслужбі.

Як повідомлялося, 24 лютого агресор вів обстріли з корабельних озброєнь та застосував бойову авіацію до прикордонників та воїнів ЗСУ на острові Зміїний, що в Чорному морі. За наявною на той момент інформацією, інфраструктура була зруйнована, а острів захоплений.

До цього ворог неодноразово марно намагався залякати українських захисників вимогами здатися і отримував одну єдино правильну відповідь – здаватися ніхто не буде.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-