У Мелітополі адміністративні будівлі захопили російські військові – мер

У Мелітополі адміністративні будівлі захопили російські військові – мер

Відео
Укрінформ
Ситуація щодо російського вторгнення в Мелітополі за останню добу погіршилася. Представники місцевої влади втратили контроль над адміністративними будівлями.

Про це у прямому ефірі на сторінці у Фейсбуці сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає Укрінформ.

"Вчора було обстріляно житлові квартали, сьогодні також один житловий будинок по вулиці Чкалова обстріляний. У нас у лікарні знаходиться близько шести поранених… Усі адміністративні будівлі перебувають дійсно під наглядом та охороною осіб, які з нами на зв'язок не виходили і не пояснювали причину", – зазначив він.

На базі комунальних підприємств розгорнуто штаби із забезпечення життєдіяльності міста. Усі КП працюють у штатному режимі. У місті є проблема зі зв'язком та інтернетом.

Водночас із сьогоднішнього ранку обстріл проходить за межами міста Мелітополя. Найбільше – у північній частині. У центрі міста досить спокійно.

"У нас з'являється у місті проблема з продуктами харчування, медикаментами. З сьогоднішнього дня ми намагаємось контактувати з усіма постачальниками, магазинами", - зазначив він.

За інформацією ДСНС, до приватного будинку потрапив снаряд. Евакуювали з будинку двох людей та перевезли до пункту прийому постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-