Захоплений у боях під Києвом підполковник Росгвардії вибачився перед українцями

Захоплений у боях під Києвом підполковник Росгвардії вибачився перед українцями

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України опублікувала відео із полоненим у боях під Києвом підполковником Росгвардії, на якому полонений, серед іншого, просить пробачення у наших співгромадян.

Як передає Укрінформ, відповідне відео опубліковане у Телеграм-каналі СБУ.

«Ще один російський окупант, який зі зброєю прийшов на нашу землю, був захоплений українськими силовиками. На відео СБУ видно, як полонений в боях під Києвом підполковник Росгвардії просить пробачення в українців», - йдеться у повідомленні.

На цьому відео полонений також закликає російських окупантів скласти зброю та «припинити планомірне знищення мирного населення».

За даними СБУ, полонений спецпризначенець розповів, як під виглядом «навчань» у Білорусі готувалося вторгнення в Україну.

«Окупанти залучили велику кількість регіональних підрозділів Росгвардії, у тому числі чеченців. Уранці 24 лютого їм дали наказ: «….допомагати ЗС РФ у захопленні території України і забезпеченні контролю над нею та подавленні спротиву громадян України», - уточнюється у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про вторгнення в Україну. Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-