Сьогодні прибудуть ППО та інші види оборони - Верещук

Сьогодні прибудуть ППО та інші види оборони - Верещук

Укрінформ
Україна очікує на військову допомогу в суботу, 26 лютого.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі телеканалу Рада сказала віцепрем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

"На сьогодні ми займаємося міжнародною підтримкою і допомогою. Сьогодні приїде допомога, протиповітряна оборона, яка нам дуже потрібна. Також інші види допомоги будуть сьогодні в Україні. Наші війська будуть забезпечені", – сказала Верещук.

Віцепрем'єр-міністр зазначила, що військові утримують позиції і закликала не читати інформаційних вкидів з боку Російської Федерації , що хтось переходить на сторону супротивника.

"Цього не відбувається", – сказала Верещук.

Як повідомляв Укрінформ, днями Україна отримала від уряду Канади чергову партію оборонної амуніції на потреби ЗСУ.

Раніше посол України в Нідерландах Максим Кононенко повідомив, що уряд Нідерландів ухвалив 18 лютого рішення у відповідь на запит України щодо надання військової допомоги через загрозу нового вторгнення Росії. Уряд країни планує передати Україні, крім шоломів і бронежилетів, радари спостереження за полем бою та виявлення ворожої артилерії, снайперські гвинтівки й боєприпаси до них. Ще нідерландське Міністерство оборони розглядає передачу металодетекторів і роботів-детекторів для виявлення морських мін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-