У Харкові вночі «працювали» ворожі ДРГ

У Харкові вночі «працювали» ворожі ДРГ

Укрінформ
У Харкові вночі працювали ворожі диверсійно-розвідувальні групи.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської облдержадміністрації - керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Вночі працювали диверсійно-розвідувальні групи ворога. Їх мета - завербувати цивільне населення, визначити цілі та закласти електронні мітки для ворожої артилерії. Окупанти працюють групами від двох до п’яти осіб. Про всі випадки виявлення підозрілих осіб повідомляйте поліцію або військових", - йдеться у повідомленні.

За словами Синєнубова, у місті фіксують випадки пошкоджень газогонів, електромереж, водогонів та іншої критично важливої інфраструктури населених пунктів області. Ремонтні бригади вже приступили до аварійних робіт - попри обстріли намагаються в найкоротший термін усунути пошкодження.

Як повідомляв Укрінформ, з ночі 24 лютого триває повномасштабне вторгнення в Україну російських окупаційних військ. Українські міста піддаються ракетним і авіаударам, військова техніка у великій кількості заходить на територію більшості областей з Росії, Білорусі і тимчасово окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-