Зеленський запропонував європейцям приїхати до України і стати на захист

Зеленський запропонував європейцям приїхати до України і стати на захист

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський закликав європейців допомагати Україні, а також при наявності бойового досвіду прибути до нашої держави, і разом захищати Європу.

Про це Зеленський сказав у своєму зверненні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поки державні інституції у Європі не поспішають з реально дуже міцними рішеннями, кожен європеєць у своїй столиці може вже прийти в наше посольство і запропонувати свою допомогу. Вимагайте також від своїх урядів, щоб Україна отримала більше – більше фінансової, більше військової допомоги. Бо ця допомога – це допомога вам. Бо це допомога Європі. Ви самі собі допомагаєте", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що за наявності бойового досвіду і небажанні дивитися на нерішучість політиків, кожен можете прибути до України і разом з нами захищати Європу, де це зараз дуже потрібно.

"Вас уже шантажували газом. Вас уже принижували. Вас уже хочуть розколоти й поділити так само, як намагаються поділити сьогодні Україну. Захищайте себе. Так само, як ми захищаємо себе", - додав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-