Нічний обстріл Києва: людям дозволили забрати речі з будинку на Позняках

Нічний обстріл Києва: людям дозволили забрати речі з будинку на Позняках

Фото
Укрінформ
Комунальники вже прибирають уламки біля багатоповерхового житлового будинку по вулиці Кошиця, 7А на Харківському масиві в Києві, квартири і прилеглу територію оглянули вибухотехніки.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, людям дозволили забрати свої речі з квартир, хоча багато хто каже, що забирати вже нічого.

Мешканці зруйнованої багатоповерхівки розповідають, що спали, коли стався вибух. У родині, де двоє дітей, кажуть, що поклали їх спати головою до стіни, де вікно, і це врятувало їм життя, бо уламки полетіли вглиб кімнати. Дехто каже, що прокинувся, коли їх уже засипало уламками.

Водночас очевидці розповідають, що рятувальники приїхали дуже швидко і оперативно погасили пожежу, допомагали людям покидати квартири.

На цей час мешканці багатоповерхівки знайшли прихисток у родичів чи знайомих, частині з них тимчасове помешкання організували роботодавці.

Будинок по вулиці Кошиця, 7А на Харківському масиві / Фото: Наталія Молчанова, Укрінформ

Поруч із будинком розташований дитячий садок і будівля Деснянського райсуду, там пошкоджені вікна, вибиті шибки.

Як повідомляв Укрінформ, російські окупанти вранці 25 лютого завдали чергового ракетного удару по Києву.

Система протиповітряної оборони збила ворожий літальний апарат. Його уламки впали в районі вулиці Кошиця на Харківському масиві.

Внаслідок потрапляння уламків загорівся житловий будинок за адресою вулиця Кошиця 7А, що складається з двох секцій: 1 секція 10-поверхова (влучання на рівні 1-2 поверх), друга секція - 16-поверхова (влучання на рівні 8-9 поверхів). Є загроза руйнування будинку.

Рятувальникам вдалося загасити пожежу.

Фото: В. Кличка

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-