У Гостомелі російська ракета залишила величезну вирву біля житлового будинку

У Гостомелі російська ракета залишила величезну вирву біля житлового будинку

Укрінформ
Російські військові розпочали атаку на Гостомель вранці у четвер з ракетного обстрілу – одна ракета розірвалася біля цивільного житлового будинку.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у Фейсбуці бригади швидкого реагування Національної гвардії України.

"Так починалася атака на Гостомель. Сьогодні близько 7:00 ранку російська "високоточна" ракета розірвалася біля цивільного житлового будинку в Гостомелі, де мешкають у тому числі діти. Вибухом і уламками в будинку повибивало шибки, дивом ніхто з цивільних не постраждав. Збережемо для трибуналу над російськими військовими злочинцями", - йдеться повідомленні.

Також у бригаді опублікували фото нацгвардійців зі своїм прапором, пошматованим уламками після сьогоднішнього бою. "Передають вам усім вітання і кажуть, що ми переможемо", - йдеться у повідомленні.

Раніше у бригаді Нацгвардії повідомляли, що у Гостомелі було дано бій противнику та збито 3 гелікоптери з 34. "Працювала російська штурмова авіація, винищувачі і гелікоптери. Ми були змушені нанести артилерійський удар по аеропорту, на якому висадився ворожий десант", - йдеться повідомленні.

Радник голови Офісу Президента Олексій Арестович повідомив у четвер ввечері, що бій за аеродром Гостомеля тривав 9 годин. За його словами, наразі "дочищають останні осередки навколо Гостомеля, тому що там висадилися дуже підготовлені люди з російського боку, які спеціалізуються на захопленні аеродромів". Він повідомив, що цих близько 200 російських спецпризначенців, які висадили на аеродромі, було знищено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-