ЗСУ не здали жодної позиції в зоні ООС і завдали величезних втрат РФ – Арестович

ЗСУ не здали жодної позиції в зоні ООС і завдали величезних втрат РФ – Арестович

Укрінформ
Збройні Сили України наразі не здали жодної позиції в зоні Операції об’єднаних сил і завдали величезних втрат російським загарбникам.

Про це позаштатний радник голови Офісу Президента України Олексій Арестович повідомив в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1", передає кореспондент Укрінформу.

"Зона ООС – це найбільший успіх. У зоні ООС не здали жодної позиції наші війська. Нанесли величезних втрат Росії", – сказав він.

Арестович зазначив, що за попередніми оцінками, наразі в ООС вбито понад 350 військослужбовців РФ – "під 400 вже", збито сім літаків, декілька гвинтокрилів, а також десятки військових взято в полон.

Як повідомляв Укрінформ, близько 05.00 державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь піддався атаці з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю. Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску відбуваються із застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї. Це відбувається в межах Луганської, Сумської, Харківської, Чернігівської та Житомирської областей. Крім того, атака відбувається з тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей та з АР Крим.

24 лютого глава країни-агресора Володимир Путін оголосив початок вторгнення на територію України. Близько 4 ранку Росія розпочала війну та завдала ударів по українським містам.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-