Від російського нападу загинули 57 українців, 169 поранені – МОЗ

Від російського нападу загинули 57 українців, 169 поранені – МОЗ

Укрінформ
За даними МОЗ від російського нападу загинуло 57 українців, 169 поранено.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я. 

"За оперативними даними, у результаті російського нападу загинуло 57 українців. Ще 169 – поранено", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, лідер країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакиному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях. Крім того, атаки відбуваються з тимчасово окупованих територій Донецької і Луганської областей та із АР Крим.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-