Бої з російськими окупантами точаться біля міст Щастя, Суми та аеропорту «Гостомель»

Бої з російськими окупантами точаться біля міст Щастя, Суми та аеропорту «Гостомель»

Укрінформ
Наразі фактично по всій території України ведуться тяжкі бої із загарбниками РФ, серед іншого, ведуться бої біля аеропорту «Гостомель» та біля міст Щастя та Суми.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба МВС станом на 15:40.

«Фактично по всій території України ведуться тяжкі бої із загарбниками РФ. Станом на цю хвилину, біля міста Суми прикордонники і Нацгвардія вступили у бій з російським агресором, чиниться опір», - поінформував радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко.

Він закликав українців побажати нашим бійцям стійкості, мужності і сил.

«Тому що навколо дуже багато фейків про те, що наші прикордонники, нацгвардійці, військові нібито складають зброю і нібито втікають. Це абсолютна брехня, і бій під Сумами саме підтверджує цю історію», - зазначив він.

Також, за словами Денисенка, наразі тривають тяжкі бої, зокрема, біля аеропорту «Гостомель». «На жаль, ми можемо зараз говорити про те, що злітна смуга фактично не може приймати літаки у Гостомелі», - зазначив радник очільника МВС.

Також, за його словами, продовжуються бої біля міста Щастя на Луганщині. «Наші прикордонники і ЗСУ чинять там шалений спротив російським окупантам. Там росіяни несуть найбільші втрати. І станом на цю хвилину, хотів сказати про те, що по всій Україні робота поліції, Нацгвардії, прикордонників ведеться. Ми захищаємо нашу країну і ми будемо захищати нашу країну», - наголосив Денисенко.

Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-