Російські окупанти контролюють трасу Київ-Москва від кордону до Батурина

Російські окупанти контролюють трасу Київ-Москва від кордону до Батурина

Укрінформ
Російські війська отримали контроль над трасою Київ-Москва від кордону щонайменше до Батурина на Чернігівщині.

Про це йдеться у зверненні голови Сумської ОДА Дмитра Живицького, розміщенному на сайті обладміністрації, передає Укрінформ.

«Ситуація сьогодні по території області складна. Ідуть бої зараз в м. Охтирка, Конотоп, був бій біля м. Суми, м. Глухів ворог пройшов транзитом. Були бої по трасі Кіпті−Бачівськ. Сьогодні окупаційні війська контролюють трасу Київ−Москва від кордону з РФ і до Чернігівської області, до Батурина точно», - йдеться у повідомленні.

За словами Живицького, складна ситуація по м. Білопілля, Буринь, інших населених пунктах області. За наявною інформацією, війська і техніка ворога зайшли в м. Суми.

Також він повідомив, що на території області є пошкоджені газогони, які горять, і наразі немає можливості виїхати туди. По Великій Писарівці зараз є території, від’єднанні від електроенергії.

Голова ОДА наголосив, що Збройні Сили України дають відсіч, ворог в разі отримання серйозної відповіді починає відступати, є загиблі та поранені з боку країни агресора.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-