Російські війська з «Градів» обстріляли Новоселівку Другу, з мінометів - селище Нью-Йорк

Російські війська з «Градів» обстріляли Новоселівку Другу, з мінометів - селище Нью-Йорк

Фото
Укрінформ
Російські війська з «Градів» обстріляли Новоселівку Другу, також з мінометів та крупнокаліберних кулеметів - селище Нью-Йорк. Є постраждалі, а також пошкоджені будинки та фільтрувальна станція.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Кириленко.

Наслідки обстрілу селища Новоселівка Друга

«Російські війська із "Градів" обстріляли Новоселівку Другу Мирненської ВЦА. Два будинки зруйновані, ще 8 – пошкоджені», - написав очільник області.

Він зазначив також, що російські окупанти поцілили і у будівлю фільтрувальної станції Часовоярського регіонального виробничого управління КП «Компанія «Вода Донбасу», що у селищі Новолуганське та у трубу газопостачання.

«Внаслідок обстрілу постраждав чоловік 1961 року народження, він доправлений до Бахмутської лікарні», - повідомив Кириленко.

За його словами, станом на тепер Новолуганське частково знаходиться без водо- та газопостачання.

«На даний час (12:00) окупанти обстрілюють селище Нью-Йорк із мінометів та крупнокаліберних кулеметів», - констатував керівник ВЦА.

Також Кириленко повідомив, що на даний час підтверджена інформація про двох загиблих осіб у селищі Покровське Маріупольського району, де пошкоджено житловий будинок.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього на ряд українських міст було скоєно ракетні удари, атаковані військові об'єкти Збройних сил України.

Верховна Рада вранці 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-