На Рівненщині помітили передислокацію військової техніки на території Білорусі

На Рівненщині помітили передислокацію військової техніки на території Білорусі

Укрінформ
Біля сіл Бутове та Городище у Рівненській області біля сіл Бутове та Городище помічено передислокацію військової техніки на території Республіки Білорусь, у Ніжині під час бомбардування аеродрому ДСНС загинув поліцейський.

Про це йдеться в оперативному повідомленні МВС України станом на 12 год. 00 хв, передає Укрінформ.

«Рівненська область: біля сіл Бутове Зарічнянського району та Городище Дубровицького району помічено передислокацію військової техніки на території Республіки Білорусь. Херсонська область, село Новоолександрівка Каланчацького району, зі сторони АР Крим рухається колона з 20 одиниць військової техніки», - поінформували у МВС.

У відомстві зазначили, що інформація про пожежу на території військової частини НГУ в Одесі не підтвердилася: займання виникло на території ТОВ «Будпостач» у складській будівлі на площі близько 1 тис. м кв. До гасіння пожежі залучено 25 осіб та 6 од. техніки ДСНС.

Також, за даними МВС, у зоні відчуження та безумовного (обов’язкового) відселення зруйновано міст через річку Черевач.

У МВС нагадали, що у зв’язку з агресією РФ на території України поліція посилила заходи із забезпечення правопорядку на вулицях сіл і міст держави. Поліцейські наряди забезпечують безпеку громадян та публічний порядок.

У Ніжині Чернігівської області під час бомбардування аеродрому ДСНС загинув інспектор ювенальної превенції полковник поліції Яцик.

Усі служби МВС в режимі воєнного стану забезпечують правопорядок, надають допомогу потерпілим, ліквідують руйнування та пожежі.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-