Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

На Донеччині під час обстрілу загинули троє цивільних

На Донеччині під час обстрілу загинули троє цивільних

Укрінформ
У місті Вугледар Донецької області під час обстрілу загинули троє цивільних осіб.

Про це йдеться в оперативному повідомленні Міністерства внутрішніх справ України, оприлюдненому на Фейсбук-сторінці Національної поліції, передає Укрінформ.

«У Донецькій області у місті Вугледар під час обстрілу загинули троє цивільних осіб. Біля ВПС «Дергачі» Харківська область розпочався мінометний обстріл», - йдеться у повідомленні.

У МВС нагадали, що дві нерозпізнані цілі погрожують прикордонникам на Зміїному.

Також уточнюється, що в Одесі у Малиновському районі на територію в/ч 3012 НГУ влучив снаряд, інформація щодо постраждалих уточнюється.

Крім того, у Київській області відбувся обстріл одного з приміщень військової частини Нацгвардії, ймовірно, з ракетного озброєння, і підтвердженої інформації про втрати наразі немає.

Наголошується, що на території України всі служби МВС України в режимі воєнного стану забезпечують правопорядок, надають допомогу потерпілим, ліквідовують руйнування та пожежі.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан. Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-