У Чугуєві снаряд ворога влучив у багатоквартирний будинок, загинув неповнолітній

У Чугуєві снаряд ворога влучив у багатоквартирний будинок, загинув неповнолітній

Фото
Укрінформ
У Чугуєві Харківської області внаслідок ворожого обстрілу загинув неповнолітній хлопчик, триває ліквідація пожежі в житловому будинку.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресцентр ДСНС України, передає Укрінформ.

"Від вибуху загинув неповнолітній хлопчик. Є поранені. Рятувальники евакуювали з палаючого будинку 15 мешканців. О 09:50 відбулась локалізація вогню, наразі триває її ліквідація", - зазначають у рятувальній службі.

Повідомляється, що 24 лютого о 08:23 надійшло повідомлення про пожежу у житловому 5-поверховому будинку у Чугуєві, що виникла внаслідок ворожого обстрілу. На момент прибуття рятувальників горіли балкони квартир на другому та третьому поверхах, а також квартира на четвертому. Загальна площа пожежі становила близько 100 кв.м.

Раніше голова Черкаської ОДА Олександр Скічко поінформував, що у центральну частину міста Умані влучив снаряд, внаслідок чого загинув цивільний, п'ятеро людей поранені.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакиному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-