У боях загинули троє прикордонників, є поранені

У боях загинули троє прикордонників, є поранені

Укрінформ
У Державній прикордонній службі України заявили, що внаслідок російського вторгнення загинуло вже троє прикордонників.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба, інформуючи про ситуацію щодо російського вторгнення, передає Укрінформ.

«Наразі відомо про 3 загиблих прикордонників. Є поранені. Незважаючи на це прикордонники ведуть бій з окупантом», - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що прикордонні підрозділи діють відповідно до ситуації, що розгортається на ділянках відповідальності, та у взаємодії з усіма силами оборони.

За інформацією ДПСУ, у районі населених пунктів Копані та Іваново Херсонської області військовослужбовці ведуть бій з противником. У районі Скадовська прикордонна комендатура швидкого реагування зазнає обстрілів із вертольотів.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4-ї ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Читайте також: На Київщині ворог обстріляв один із об’єктів ДПСУ - ймовірно з ракетного озброєння

Зокрема, російські війська завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об’єктах Збройних сил України.

Державний кордон України на ділянці з Росією та Білоруссю зазнав атаки з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Російська броньована техніка порушила український кордон в Чернігівській, Сумській, Луганській, Харківській областях.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента Володимира Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-