На Вінниччині пошкоджені три об'єкти військової інфраструктури, є поранені

На Вінниччині пошкоджені три об'єкти військової інфраструктури, є поранені

Укрінформ
У Вінницькій ОДА підтвердили пошкодження трьох об'єктів військової інфраструктури на території області – у військових частинах поблизу м. Тульчина, с. Бохоники та м. Калинівки.

Про це на спільному брифінгу очільників області та м. Вінниці повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов, передає Укрінформ.

«Система оповіщення спрацьовувала не дарма - в нас є об'єкти військові на території області, які пошкоджені ракетними обстрілами. Наразі в Калинівці в арсеналі працюють. Там чутно вибухи. Є поранені, звичайно», - повідомив Борзов.

Він зазначив, що поранень зазнали військові на двох об'єктах, обстріляних ворогом.

За його словами, в області працює оперативний штаб. Керівництво області і громад Вінниці, всі органи влади переведено на цілодобовий режим роботи для забезпечення нормальної життєдіяльності області.

Лікарні на території області переведені на посилений режим роботи. Дитячі садки і школи не працюють.

Переміщення по місту Вінниці обмежені, але громадський транспорт працює. Безкоштовних перевезень за прикладом Києва не запроваджують.

Як повідомляв Укрінформ, у Вінницькій області, м. Тульчин та с. Бохоники унаслідок ракетних обстрілів зафіксовано пожежі у військових частинах.

Раніше в четвер радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що вторгнення Росії в Україну почалося: було здійснено удари ракет по центрах військового управління, аеродромах, військових складах у Києві, Харкові, Дніпрі, йдуть артилерійські обстріли кордону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-