Обстріли російських окупантів зруйнували будинки у трьох селах на Донеччині

Обстріли російських окупантів зруйнували будинки у трьох селах на Донеччині

Фото
Укрінформ
На Донеччині російські збройні формування обстріляли три села у Сартанській громаді та пошкодили будинки мирних мешканців.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької ОДА Павло Кириленко.

«Російські збройні формування обстріляли три села у Сартанській громаді. Від російських снарядів постраждали села Водяне, Бердянське та Орловське», - написав очільник області.

Він зазначив, що в Орловському снаряд упав біля житлового будинку – сам будинок не пошкоджено; у Водяному внаслідок обстрілу пошкоджено вікна на трьох будинках; у Бердянському снаряд влучив прямо в будинок.

Читайте також: Війська РФ обстрілюють міста на Луганщині з гармат і «Градів»

«На щастя, жертв немає», - констатував Кириленко. Він повідомив, що російські окупанти продовжують зазіхати на життя мирних українців, та підкреслив, що кожен їхній воєнний злочин буде задокументовано, всі злочинці понесуть покарання.

Читайте також: Росія готується до наступу на Донбасі

На сході України з початку ескалації бойових дій (за 6 діб) окупантами пошкоджено щонайменше 235 будинків та квартир мирних жителів.

Читайте також: За фактом масованих обстрілів у районі ООС порушили 65 кримінальних справ

Як повідомляв Укрінформ, за словами голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая, в області російсько-окупаційні війська гатили увесь день і ніч. Бойовики накривали «градами»: Щастя, Муратове, Кряківку, Новотошківське. Артилерія била по населених пунктах: Станиця Луганська, Трьохізбенка, Попасна, Оріхове, Золоте, Троїцьке, Лобачеве.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-