Російські найманці минулої доби 80 разів порушили «тишу», поранений військовий ЗСУ

Російські найманці минулої доби 80 разів порушили «тишу», поранений військовий ЗСУ

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська минулої доби 80 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, один військовослужбовець ЗСУ поранений.

Про це повідомляє пресслужба ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Упродовж минулої доби, 20 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 80 порушень, 72 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння... Внаслідок обстрілів один військовослужбовець дістав осколкові поранення середньої тяжкості та перебуває у лікувальному закладі. Стан здоров’я задовільний", - йдеться у зведенні.

За інформацією пресслужби ООС, окупанти шість разів обстріляли Красногорівку - з артилерії калібру 152 мм та 122 мм, мінометів калібру 120 мм, тричі Авдіївку – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, станкових протитанкових гранатометів.

Читайте також: Окупанти знищили автомобіль української сторони СЦКК

Гранітне обстріляли двічі – з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, Строгнатівку тричі - з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, автоматичних станкових гранатометів, Луганське шість разів – з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Опитне тричі зазнавало обстрілів з мінометів калібру 120 мм.

З мінометів калібру 120 мм та 82 мм російські найманці по два рази обстріляли Піски, Південне і Лопаскине, тричі - Новогнатівку.

Щастя обстріляли чотири рази – з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів; стільки ж обстрілів зазнало Новотошківське – з артилерії калібру 152 мм та мінометів калібру 120 мм.

Артема, Старомихайлівку, Золоте окупанти обстріляли з мінометів калібру 120 мм, Тарамчук - з артилерії калібру 122 мм.

Чотири рази був обстріляний Світлодарськ – з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, протитанкових керованих ракетних комплексів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Новотроїцьке, Павлопіль, Кримське окупанти обстріляли з мінометів калібру 82 мм, Троїцьке тричі - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм.

Причепилівка та Мемрик зазнали обстрілів з артилерії калібру 152 мм, Трудівське, Богданівка (двічі), Лобачеве - з артилерії калібру 122 мм.

Болотене окупанти три рази обстріляли з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 82 мм, Новогригорівку – зі станкових протитанкових гранатометів.

З мінометів калібру 120 мм російські найманці обстріляли Мар'їнку (двічі), Миколаївку, Новозванівку (двічі), Новолуганське, Старий Айдар, Нову Михайлівку, Залізне.

Калинове двічі зазнавало обстрілів - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм.

Читайте також: За чотири дні окупанти пошкодили 104 будинки біля лінії розмежування

Шуми, Нью-Йорк окупанти обстріляли з мінометів калібру 82 мм, Станицю Луганську двічі - з мінометів калібру 120 мм та станкових протитанкових гранатометів.

У пресслужбі ООС поінформували, що за поточну добу з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 8 порушень, всі - з застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Зокрема, російсько-окупаційні війська двічі обстріляли Талаківку - з артилерії калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм.

З мінометів калібру 120 мм були обстріляні Піщевик, Водяне (двічі), Красногорівка.

Мемрик окупанти обстріляли з артилерії калібру 152 мм, Станицю Луганську – з артилерії калібру 122 мм.

За поточну добу втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

"Об’єднані сили контролюють ситуацію та адекватно реагують на потенційні загрози з боку ворога. Підрозділи Об’єднаних сил продовжують виконувати визначені завдання з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації", - наголосили у пресслужбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-