Авто гуманітарної місії потрапило під артобстріл окупантів біля Новоіванівки

Авто гуманітарної місії потрапило під артобстріл окупантів біля Новоіванівки

Укрінформ
Автомобіль гуманітарної місії «Проліска» потрапив під артобстріл окупантів у районі Новоіванівки, члени місії евакуювалися з місця події.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив керівник Гуманітарної місії «Проліска» Євген Каплін.

«Сьогодні о 14:09 автомобіль Золотівського офісу гуманітарної місії "Проліска", повертаючись з Врубівки до Золотого, потрапив під масований обстріл з артилерійських систем калібром 122 мм на ділянці дороги Горське-Попасна, в районі населеного пункту Новоіванівка (а саме його частини хутір Персиянівка)», – написав Каплін.

За його словами, ця ділянка дороги розташована приблизно за 11 кілометрів від лінії розмежування. «Завдяки злагодженим діям колег, вони евакуювалися з місця події. Загиблих та поранених немає», - зазначив Каплін.

Раніше він повідомляв, що команда гуманітарної місії «Проліска» відвідала село Трудівське у Волноваському районі, в якому під час артилерійського обстрілу 18 лютого було пошкоджено 6 житлових будинків, та надала матеріали для екстрених ремонтів від UNHCR Ukraine – Агентства ООН у справах біженців в Україні мешканцям постраждалих будинків.

Читайте також: КПВВ «Щастя» закрили через обстріли окупантів

Тимчасово закрити плівкою розбиті уламками вікна та накрити пошкоджені покрівлі місцевим жителям допомагали співробітники аварійно-рятувального відділення ДСНС у Донецькій області, сказав Каплін.

Як повідомлялося, у Донецькій області 20 лютого окупанти обстрілами знеструмили місто Красногорівка та зруйнували ще п'ять будинків у двох населених пунктах – селищі Побєда та місті Залізне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-