Росія може вдатися до терактів в ОРДЛО - Центр стратегічних комунікацій

Росія може вдатися до терактів в ОРДЛО - Центр стратегічних комунікацій

Укрінформ
Російська Федерація може вдатися до терактів із загиблими евакуйованими, щоб звинуватити Україну.

Як передає Укрінформ, про це Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляє у Телеграмі.

«Військова розвідка, СБУ та головнокомандувач ООС попереджають про високу ймовірність провокацій з російського боку. Зокрема щоб вкотре безпідставно звинуватити Україну, Росія може вдатися до мінування російськими спецслужбами об'єктів соціальної інфраструктури в Донецьку та терористичних актів із загиблими евакуйованими», - ідеться в повідомленні.

У Центрі стратегічних комунікацій зазначають, що жителі окупованих територій стали заручниками кривавої гри Росії. «Росія, яка на словах «піклується» про долю жителів окупованого Донбасу, насправді перетворила їх на своїх заручників. Мільйони людей занурені у стан стресу та страху», - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Денісова – про евакуацію з ОРДЛО: Старших людей і дітей вивозять фактично силоміць

У Центрі рядять мирним жителям тимчасово окупованих територій не підкорятися примусовій евакуації, уникати місць скупчення людей та не користуватися громадським транспортом.

«Весь світ бачить, що саме терористи, керовані країною-агресором, використовують мирне населення як розмінну монету, нехтуючи їхньою безпекою та життям», - сказано в повідомленні.

Як повідомлялося, ватажки так званих Л/ДНР заявили про евакуацію жителів окупованих територій до Ростовської області РФ через начебто наступ ЗСУ.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний звернувся до жителів окупованих районів Донецької і Луганської областей, підкресливши, що Україна не проводить жодних наступальних операцій на сході України, і закликав не вірити брехні окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-