На Донеччині від обстрілів окупантів постраждали п'ять населених пунктів

На Донеччині від обстрілів окупантів постраждали п'ять населених пунктів

Укрінформ
У Донецькій області від обстрілів окупантів 17 лютого постраждали міста Мар’їнка і Красногорівка, а також селища Тарамчук, Степне і Солодке.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Неспокійний день на різних ділянках фронту – окупанти здійснюють артилерійські обстріли, внаслідок яких маємо поранених серед військових та цивільних, а також уражену інфраструктуру. Зокрема, від ворожих снарядів на Донеччині сьогодні постраждали Мар’їнка, Красногорівка, селище Тарамчук, Степне та Солодке», - зазначив посадовець.

За його словами, у Мар’їнці уламки долітали до школи №2. Діти перейшли у сховище, і по змозі батьки забирають їх додому. Крім того, осколкове поранення дістала 65-річна мешканка Мар’їнки, яка в момент обстрілу була на зупинці. Жінку доправили до лікарні.

Крім того, внаслідок обстрілу залишилася без електропостачання Красногорівка, де, за попередньою інформацією, перебито кабель.

«Ремонтна бригада стане до відновлювальних робіт, щойно буде безпечно», - зазначив голова ОДА.

Читайте також: Окупанти звинуватили Україну в обстрілі дитсадка у Станиці

Він додав, що знеструмлено також селища Тарамчук, Степне і Солодке. Інформації щодо постраждалих серед мешканців цих населених пунктів наразі немає.

За словами Кириленка, в районі Авдіївки під час обстрілу був поранений український військовослужбовець, наразі він перебуває у медзакладі.

Як повідомляв Укрінформ, 17 лютого окупанти 34 рази порушили режим припинення вогню, двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-