Окупанти обстріляли Врубівку: снаряди влучили у ліцей, пошкоджені будинки та газопровід

Окупанти обстріляли Врубівку: снаряди влучили у ліцей, пошкоджені будинки та газопровід

Фото
Укрінформ
Окупанти обстріляли смт Врубівка Луганської області, снаряди влучили у ліцей, пошкоджено житлові будинки, перебито газопровід високого тиску.

Як передає Укрінформ, про це Попаснянська міська військоіо-цивільна адміністрація повідомляє у Фейсбуці. 

"Сьогодні близько 10 годині 25 хв. ранку відбувся обстріл зі сторони тимчасово окупованої території по населеному пункту смт. Врубівка, внаслідок чого один зі снарядів влучив у двір Врубівського ліцею Попаснянської міської територіальної громади. На момент обстрілу в ліцеї знаходилось 30 учнів та 14 осіб персоналу. Станом на 11 годину 10 хв. 8 учнів та 2 співробітника персоналу знаходяться в підвальному приміщенні ліцею, решту дітей забрали батьки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Окупанти під час обстрілу Станиці влучили у дитсадок, є постраждалі

За даними ВЦА, зафіксовано пряме потрапляння до господарської споруди одного із житлових будинків, пошкоджено приватний будинок по вул. Центральна. Також ушкоджень зазнала комунальна інфраструктура, а саме перебитий газопровід високого тиску. На даний час без газопостачання залишилось 70 квартир в багатоповерхівках та 96 приватних будинків. На місце зафіксувати результати обстрілу прибули представники Попаснянської міської військово-цивільної адміністрації, Попаснянського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області та відділу поліції № 4 Сєвєродонецького районного управління поліції Головного управління Нацполіції області. Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється. Наразі відомо, що противник обстріляв вулиці Цетральну, Первомайську, Юбілейну смт. Врубівка із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 122 мм.

Як зазначив керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай, обстріли з боку ворога стали більш прицільними.

"Таке враження, що бойовики, побачивши як українці готові відстоювати свою територіальну цілісність, відповідають тільки черговою провокацією», - наголосив Гайдай.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в зоні проведення операції Об’єднаних сил станом на 11:00 російсько-окупаційні війська 29 разів порушили режим припинення вогню, 27 з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-