Російські найманці від початку доби тричі зривали «тишу» у зоні ООС

Російські найманці від початку доби тричі зривали «тишу» у зоні ООС

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 11.00 10 лютого тричі порушили режим припинення вогню в районі ООС. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Станом на 11 годину поточної доби з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, що неподалік Пісків противник відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. У напрямку Зайцеве російські найманці вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї. Неподалік Гранітного окупанти обстрілювали позиції українських захисників з великокаліберних кулеметів.

Читайте також: Місія ОБСЄ зафіксувала понад сто танків на полігонах в ОРДЛО

Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Крім того, в пресслужбі відзначили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділами поліції, що задіяні в операції Об’єднаних сил, перевірено 4114 транспортних засобів, 3971 особу, 1 особу - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 34 адміністративні правопорушення та розкрито 41 злочин. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 933 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 907 осіб.

Читайте також: Місія ОБСЄ за добу нарахувала 180 порушень «тиші»

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 2,5 гектари території та передали на знищення 8 вибухонебезпечних предметів.

Як передає Укрінформ, упродовж минулої доби, 9 лютого, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-