На КПВВ «Новотроїцьке» жінка двічі намагалася підкупити прикордонників - ДПСУ

На КПВВ «Новотроїцьке» жінка двічі намагалася підкупити прикордонників - ДПСУ

Укрінформ
Прикордонники Донецького прикордонного загону викрили подвійну спробу надання неправомірної вигоди у вигляді хабаря.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

"Так, в КПВВ «Новотроїцьке» громадянка України намагалася приховано перемістити в особистих речах через лінію розмежування до ТОТУ 11 000 доларів США.

Щоб прикордонний наряд «не помітив» правопорушення, громадянка запропонувала військовій грошову винагороду у розмірі 2 тисяч доларів США. Прикордонниця відмовилася від хабаря. В той час, коли на жінку оформлювали картку-відмову, вона спробувала підкупити вже іншого прикордонника. Аби військовослужбовець припинив оформлення документів, жінка запропонувала 1000 доларів США", - розповіли в Держприкордонслужбі.

Читайте також: На КПВВ «Каланчак» встановлюють прилади для виявлення небезпечних предметів

Проте всі спроби схилити прикордонників до неправомірних дій виявилися невдалими. Громадянку України та кошти передано представникам Національної поліції, а також направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 369 ККУ.

Крім того, минулої доби прикордонники припинили ще чотири спроби підкупу військовослужбовців. Зокрема, намагалися дати хабарі прикордонникам Львівського загону та Харківського загону двоє іноземців та двоє громадян України.

Читайте також: Відкриття КПВВ та полонені в обмін на нерозширення НАТО: Гармаш вважає, що РФ шантажуватиме Штати

Як повідомляв Укрінформ, кількість громадян Росії, яким відмовили у пропуску до України, за минулий рік зросла майже у 2,5 раза, сягнувши близько семи тисяч осіб.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-