Місія ОБСЄ нарахувала за добу майже 200 порушень «тиші»

Місія ОБСЄ нарахувала за добу майже 200 порушень «тиші»

Звіт
Укрінформ
СММ ОБСЄ зафіксувала протягом вівторка, 1 лютого, 193 порушення режиму припинення вогню: 75 - у Донецькій області та 118 - на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється у щоденному звіті №24/2022, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ 2 лютого.

"У Донецькій області СММ зафіксувала 75 порушень режиму припинення вогню, зокрема 3 вибухи невизначеного походження", - йдеться у звіті.

Більшість випадків сталися в районах на північ від н. п. Широкине (підконтрольний урядові, 100 км південніше Донецька), на південь від Авдіївки (підконтрольна урядові, 17 км на північніше Донецька) та на північний схід від н. п. Гранітне (підконтрольний урядові, 60 км на південь від Донецька).

Читайте також: Окупанти від початку доби двічі порушили «тишу» у зоні ООС

Протягом попереднього звітного періоду на Донеччині було зафіксовано 194 порушення.

"У Луганській області Місія зафіксувала 118 порушень режиму припинення вогню, зокрема 20 вибухів невизначеного походження", - повідомили в СММ.

Читайте також: Танки та артилерія: ОБСЄ виявила 165 одиниць техніки окупантів поза межами зберігання

Найчастіше "тишу" порушували поблизу ділянки розведення в районі н. п. Золоте (підконтрольний урядові, 60 км на захід від Луганська), а також у районах на південний захід від н. п. Раївка (непідконтрольний урядові, 16 км на північний захід від Луганська).

Як нагадують спостерігачі, за попередній звітний період на Луганщині було зафіксовано 146 порушень режиму припинення вогню.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-