Від початку доби на сході України зберігається «тиша»

Від початку доби на сході України зберігається «тиша»

Укрінформ
Російські окупаційні війська від початку доби 24 січня не відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Станом на 11 годину поточної доби, з боку російсько-окупаційних військ порушень режиму припинення вогню не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Крім того, зазначається, що за минулу добу підрозділами поліції, що задіяні в операції Об’єднаних сил, перевірено 2966 транспортних засобів, 3643 особи, одну особу - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 36 адміністративних правопорушень та розкрито 49 злочинів. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 699 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 872 особи.

В пресслужбі також повідомили, що піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектара території та передали на знищення один вибухонебезпечний предмет.

Читайте також: Путін усвідомлює, що після перших великих втрат в Україні армія не піде далі – командувач ООС

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу окупанти 10 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-