Окупанти чотири рази зривали «тишу», один воїн дістав бойове травмування

Окупанти чотири рази зривали «тишу», один воїн дістав бойове травмування

Укрінформ
Минулої доби, 22 січня, російсько-окупаційні війська чотири рази порушили режим припинення вогню, у тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр штабу ООС.

«Неподалік Травневого та безпосередньо по населеному пункту Травневе ворог двічі відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Водяного Донецької області російські найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм та ручних протитанкових гранатометів», - ідеться в повідомленні.

Крім цього, противник за допомогою безпілотника скинув постріл ВОГ-25.

Унаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав бойове травмування. Воїн перебуває в лікувальному закладі, стан його здоров’я - задовільний.

Читайте також: На окупованій Луганщині ОБСЄ виявила два десятки невідведених «Градів»

Станом на 7-му годину ранку 23 січня зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. У напрямку Водяного окупанти чотири рази відкривали вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем.

Як зазначається, втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил унаслідок дій ворога немає, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.

Читайте також: Окупанти «глушили» та обстрілювали безпілотники і не пропускали патрулі ОБСЄ

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

«Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації», - наголошують у штабі ООС.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-