Окупанти після трьох днів «тиші» відкрили вогонь з мінометів та РПГ

Окупанти після трьох днів «тиші» відкрили вогонь з мінометів та РПГ

Укрінформ
Російські окупаційні війська, станом на 17.00 20 січня, чотири рази порушили режим припинення вогню в районі ООС. Наразі втрат серед українських захисників немає.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано чотири порушення. З них три порушення режиму припинення вогню, два з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння, а також проліт ворожого безпілотного літального апарату з перетином лінії зіткнення», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, зазначається, у бік Опитного збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм. В напрямку Катеринівки ворог вів вогонь з протитанкових гранатометів. Поблизу Золотого-4 окупанти застосували міномети калібру 82 мм.

Крім того, на Луганщині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату, ймовірно «Орлан-10», з перетином лінії зіткнення.

Читайте також: На Водохреще можлива провокація в зоні ООС на Донеччині – Центр стратегічних комунікацій

В пресслужбі зазначили, що втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил унаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 19 січня, в районі проведення операції Об’єднаних сил зберігався режим тиші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-