Від початку доби в районі ООС зберігається «тиша»

Від початку доби в районі ООС зберігається «тиша»

Укрінформ
Російські окупаційні війська, станом на 11.00 31 грудня, не відкривали вогонь по позиціях українських захисників. 

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«З початку доби, станом на 11 годину, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Зокрема, за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3343 транспортні засоби, 3710 осіб, три особи - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 31 адміністративне правопорушення та розкрито 14 злочинів. Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 1099 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 980 осіб.

У пресслужбі також повідомили, що піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 1,5 гектара території та передали на знищення 56 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 30 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано три порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-