Окупанти обстріляли позиції захисників Новолуганського

Окупанти обстріляли позиції захисників Новолуганського

Укрінформ
Російські окупаційні війська станом на 11.00 16 грудня один раз відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил зі стрілецької зброї.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«З початку доби, станом на 11 годину, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню. В напрямку Новолуганського окупанти вели вогонь зі стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

У пресслужбі також повідомили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділами поліції зведених загонів перевірено 3588 транспортних засобів, 3809 осіб, 4 осіб - на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявлено 52 адміністративні правопорушення та розкрито 39 злочинів.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідували 1223 особи, а на підконтрольну Україні територію прибули 1154 особи.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 3 гектари території та передали на знищення 130 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 15 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 9 порушень режиму припинення вогню, 5 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-