Посилення кордону з Білоруссю проходить без послаблення сил у районі ООС — Нацгвардія

Посилення кордону з Білоруссю проходить без послаблення сил у районі ООС — Нацгвардія

Укрінформ
Посилення українсько-білоруської ділянки державного кордону України силами Нацгвардії відбувається без послаблення сил у районі проведення Операції об’єднаних сил (ООС).

Про це заявив командувач Нацгвардії України (НГУ), генерал-полковник Микола Балан, під час об’єднаних тактико-спеціальних навчань на Волині, інформує пресслужба НГУ, передає Укрінформ.

“Національна гвардія України має достатньо сил і засобів, аби виконувати ці завдання! Ми використовуємо лише резерви, які не залучені до виконання завдань на східних рубежах держави”, – зазначив командувач НГУ.

Водночас Балан подякував керівництву Волинської області за співпрацю, яка позитивно впливає на виконання завдань підрозділами системи МВС щодо забезпечення охорони держкордону, зокрема, Нацгвардії України.

Як повідомлялося, 30 листопада у Волинській області, за участі глави МВС Дениса Монастирського, на ділянці відділу прикордонної служби «Дольськ» пройшли об'єднані тактико-спеціальні навчання в рамках спільної спеціальної операції «Полісся».

Сама ж прикордонна операція «Полісся» розпочалася 23 листопада. Вона проводиться зважаючи на ймовірне ускладнення обстановки на кордоні з Республікою Білорусь через загрозу поширення штучно створеної міграційної кризи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-