Наступного року держава закриє черги на квартири для ветеранів – Президент

Наступного року держава закриє черги на квартири для ветеранів – Президент

Укрінформ
Наступного року держава закриє черги на квартири для всіх ветеранів військового конфлікту на сході України.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський під час звернення до Верховної Ради зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України на засіданні парламенту 1 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вперше з початку війни повністю закриємо чергу на квартири для всіх ветеранів війни на сході України”, - сказав Зеленський.

Глава держави додав, щ о одразу після ветеранів віськового конфлікту на сході України влада розпочне такий самий процес для всіх наших військовослужбовців.

Президент також заявив, що пишається українськими воєнними розвідниками, які провели спецоперацію з порятунку тисячі людей в Афганістані, за що “їм весь світ аплодує стоячи”.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський виступає у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. У посланні викладається позиція глави держави з основних напрямів внутрішньої та зовнішньої політики, або інформація про важливі рішення, прийняті ним відповідно до конституційних повноважень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-