Мінування та обстріли: окупанти на сході України  чотири рази порушили «тишу»

Мінування та обстріли: окупанти на сході України чотири рази порушили «тишу»

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська від початку доби чотири рази порушили режим припинення вогню у районі проведення операції Об'єднаних сил.

Про це повідомляє пресслужба ООС у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Від початку доби з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню, 3 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння", - йдеться у вечірньому зведенні.

Як зазначається, у напрямку Мар'їнки окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 мм, поблизу Південного російські найманці здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм.

У бік Золотого-4 окупанти застосували міномети калібру 82 мм, ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю. Крім того, неподалік населеного пункту вони здійснили дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

"Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає. Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли", - заявили у пресслужбі.

Як повідомлялося, 26 листопада було зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, 1 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Загинув український військовослужбовець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-