Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 18 танків окупантів поза межами місць зберігання

Спостерігачі ОБСЄ зафіксували 18 танків окупантів поза межами місць зберігання

Укрінформ
У районі операції Об’єднаних сил спостережна місія ОБСЄ виявила 18 одиниць техніки російських найманців, які знаходяться поза визначеними межами зберігання.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

«Патрулями СММ ОБСЄ зафіксовано розміщення на тимчасово окупованій території 18 одиниць військової техніки збройних формувань РФ, що розміщені з порушенням Мінських домовленостей», - йдеться в повідомленні.

Так, зазначається, що в районі дій так званого 1 армійського корпусу ЗФ РФ, поза межами визначених районів зберігання зафіксовано в районі Тернове: танки Т-64 – вісім одиниць; танки Т-72 – шість одиниць. В зоні дій так званого 2 армійського корпусу ЗФ РФ, поза межами визначених районів зберігання зафіксовано в районі Шимшинівка - 4 одиниці танків невизначеного типу.

В пресслужбі також повідомили, що робота СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях супроводжувалась численними перешкодами з боку збройних формувань Російської Федерації. Особливо кількість перешкоджань істотно зросла за останні дві доби, що відображається в оперативних звітах СММ ОБСЄ. Так, у щоденних звітах повідомляється про заборону доступу патрулям СММ на блокпостах ЗФ РФ поблизу: ділянки розведення в районі Золоте; пункту пропуску на кордоні поблизу Ізварине; залізничної станції «Червона Могила» у Вознесенівці; пункту пропуску на кордоні поблизу Вознесенівки; Мінерального, Заїченко, Станиці Луганської, Молодіжного, Горлівки, Олександрівського, Новоазовська.

Крім того, згідно зі звітом СММ від 24.11.2021, БПЛА Місії зазнавав впливу засобів РЕБ збройних формувань РФ в районі тимчасово окупованого населеного пункту Ясинувата, наголосили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, СММ ОБСЄ зафіксувала протягом 23 листопада 163 порушення режиму припинення вогню у Донецькій області та 36 таких порушень на Луганщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-