Сили ООС перехопили російський безпілотник, що перетнув лінію розмежування

Сили ООС перехопили російський безпілотник, що перетнув лінію розмежування

Фото
Укрінформ
Українські засоби радіоелектронної боротьби вимушено посадили російський "Орлан-10", що перетнув лінію розмежування.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба операції Об'єднаних сил повідомляє у Фейсбуці.

"У районі проведення операції Об'єднаних сил засобами радіоелектронної боротьби було примушено до посадки безпілотний літальний апарат противника, який перетнув лінію розмежування на Донеччині. Ворожий літальний апарат зовнішніх ушкоджень не зазнав", - ідеться в повідомленні.

Українські військові ідентифікували захоплений БПЛА. Ним виявився безпілотник, який належить до російського багатоцільового безпілотного авіаційного комплексу "Орлан-10", призначеного для ведення розвідки та коректування вогню артилерії.

"Орлан-10" виробляє російське товариство з обмеженою відповідальністю "Спеціальний технологічний центр" у Санкт-Петербурзі.

"Цей комплекс стоїть виключно на озброєнні Збройних сил Російської Федерації. Крилатий трофей є беззаперечним доказом та документальним підтвердження присутності російських військ, озброєння та техніки на території України", - наголосили у пресслужбі ООС.

Як повідомляв Укрінформ, російські окупаційні війська станом на 17 годину 15 листопада шість разів відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-