Окупанти на сході України застосовують міномети та СПГ

Окупанти на сході України застосовують міномети та СПГ

Укрінформ
Російські найманці, станом на 17.00 13 листопада, 5 разів порушили режим припинення вогню, 1 з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

Зокрема, у напрямку Троїцького ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. В районі населеного пункту Чермалик противник задіяв безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17. Біля населеного пункту Гнутове російські найманці обстріляли наші позиції зі станкових протитанкових гранатометів.

Крім того, неподалік Катеринівки, що на Луганщині, окупанти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів. У бік Золотого-4 ворожі війська здійснили обстріл з мінометів калібру 82 мм.

Повідомляється, що втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 12 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям. Один воїн дістав вогнепальне поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-