Біля Чермалика окупанти атакували з дрона позиції ЗСУ

Біля Чермалика окупанти атакували з дрона позиції ЗСУ

Укрінформ
Упродовж поточної доби, 13 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МОУ.

Зокрема, в напрямку Троїцького ворог здійснив обстріл з станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

У районі населеного пункту Чермалик окупанти задіяли безпілотний літальний апарат, за допомогою якого скинув постріл ВОГ-17.

Зазначається, що втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил унаслідок дій ворога немає.

Криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна.

"За минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3311 транспортних засобів, 3745 осіб, 1 особу — на причетність до збройних формувань Російської Федерації, а також виявили 69 адміністративних правопорушень та розкрили 26 злочинів", - додали у МОУ.

Читайте також: Окупанти обстріляли українських бійців біля Причепилівки

Через контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 983 особи, а на підконтрольну Україні територію прибуло 1014 осіб.

У порядку реалізації комплексу безпекових заходів в інтересах цивільного населення піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 5 гектарів території та передали на знищення 47 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 12 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям. Один воїн дістав вогнепальне поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-