Доба в ООС: дев'ять ворожих обстрілів, загинули двоє бійців

Доба в ООС: дев'ять ворожих обстрілів, загинули двоє бійців

Укрінформ
Упродовж минулої доби, 12 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Ще один обстріл відбувся сьогодні уночі.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу сил ООС, передає Укрінформ.

"В районі населеного пункту Зайцеве ворог двічі відкривав вогонь, застосовуючи гранатомети різних систем та міномети калібру 120 мм. В напрямку Попасної та Новоолександрівки противник здійснив обстріл з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. В бік Новотроїцького російські найманці вели вогонь з артилерії калібру 122 мм та мінометів калібру 120 мм", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, неспокійно було і поблизу Новолуганського  - там окупанти два рази обстріляли наші позиції, використовуючи автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю, а біля Широкиного противник відкривав вогонь зі стрілецької зброї.

"Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої двоє військовослужбовців дістали поранення, несумісні з життям. Один воїн дістав вогнепальне поранення. Йому надано домедичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу. Стан здоров’я військовослужбовця – задовільний. Командування та особовий склад Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих воїнів", - кажуть військові.

Окрім цього, станом на 7 годину ранку, 13 листопада, з боку російсько-окупаційних військ було зафіксовано ще одне порушення режиму припинення вогню: у напрямку Троїцького ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-