Окупанти обстріляли Новозванівку, зруйновані кілька будинків

Окупанти обстріляли Новозванівку, зруйновані кілька будинків

Фото
Укрінформ
Російські окупаційні війська обстріляли житлові будинки Новозванівки на Луганщині.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

“11 листопада у період з 14.43 до 15.23 збройні формування РФ обстріляли населений пункт Новозванівка, що у Луганській області із застосуванням артилерії, забороненої Мінськими домовленостями. У бік даного населеного пункту окупантами було випущено 26 снарядів калібру 122 мм. У результаті обстрілу були зруйновані житлові будинки та господарські споруди за адресами вул. Суворова, 3 та вул. Суворова, 7”, - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, загиблих та поранених серед цивільного населення не зареєстровано. Завдяки оперативно вжитим заходам цивільні громадяни були вчасно евакуйовані.

В пресслужбі підкреслили, що цим обстрілом збройні формування Російської Федерації не лише вкотре порушили взяті на себе зобов’язання з дотримання режиму припинення вогню, але й продемонстрували свою зневагу до життя та здоров’я ні в чому не винних цивільних громадян, які могли опинитись на місці чергового злочину російських окупантів.

Наразі вирішується питання щодо відновлення зруйнованих будинків. Українська сторона СЦКК закликала світову громадськість дати належну оцінку черговому злочинові збройних формувань Російської Федерації на території України.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 11 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню, 4 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Фото: ООС, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-