Окупанти обстріляли Причепилівку з мінометів 120-мм калібру

Окупанти обстріляли Причепилівку з мінометів 120-мм калібру

Укрінформ
Російські окупаційні війська сьогодні обстріляли українських захисників поблизу Причепилівки, відкривши вогонь з мінометів 120-мм калібру.

Про це повідомляє пресслужба ООС у Фейсбук, передає Укрінформ.

«Впродовж поточної доби, 5 листопада, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, поблизу Причепилівки ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Читайте також: Минулої доби у зоні ООС – 14 порушень «тиші», травмований український боєць

На збройні провокації противника українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не використовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння, та змусили його припинити обстріли. Завдяки зусиллям українських воїнів рубежі підрозділів Об’єднаних сил залишилися незмінними.

Читайте також: Російські найманці вісім разів зривали «тишу», травмований боєць ЗСУ

У пресслужбі також відзначили, що криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. За минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3194 транспортні засоби, 3390 осіб, а також виявили 69 адміністративних правопорушень та розкрили 18 злочинів.

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 214 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибуло 63 особи.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували понад 3 гектари території та передали на знищення 157 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, російсько-окупаційні війська впродовж минулої доби, 4 листопада, 9 разів порушили режим припинення вогню у районі проведення операції Об'єднаних сил, втрат у лавах ЗСУ немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-