Позиції військових в Авдіївці відвідали команда USCC та американський журналіст

Позиції військових в Авдіївці відвідали команда USCC та американський журналіст

Відео
Укрінформ
Позиції військових в Авдіївці відвідала команда Українського центру безпеки та співпраці разом з американським журналістом, ветераном кампаній в Іраку та Афганістані Ноланом Петерсоном.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ООС.

“50 метрів до військ агресора – саме тут, на крайніх позиціях українських військових в Авдіївці, побувала команда USCC (Український центр безпеки та співпраці) разом з американським журналістом Coffee or Die Magazine, ветераном кампаній в Іраку та Афганістані, експертом Nolan Peterson”, - йдеться в повідомлені.

Під час поїздки делегація зустрілася з командувачем ООС генерал-лейтенантом Олександром Павлюком, який дав своє перше інтерв'ю на посаді. Також відвідали кілька передових підрозділів та поспілкувалися з воїнами та командирами.

Як зазначається, поїздка засвідчила, що оновлене українське військо – це вмотивовані солдати та офіцери, які знають, що за їхніми спинами – безпека не лише України, а й усього вільного світу.

Читайте також: Місія ОБСЄ за добу нарахувала понад 200 порушень «тиші» на окупованій Донеччині

“Наші воїни мають право відповідати на ворожі атаки та готові до будь-якої ескалації з боку ворога”, - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 27 жовтня російські окупаційні війська дев’ять разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил. Унаслідок ворожих обстрілів один український захисник загинув.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-