Окупанти тричі за добу зірвали «тишу», поранені двоє військових

Окупанти тричі за добу зірвали «тишу», поранені двоє військових

Укрінформ
Минулої доби, 23 жовтня, в зоні ООС зафіксовано три порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, одне з них - із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє пресцентр штабу ООС, передає Укрінформ.

«Неподалік Новозванівки ворог вів вогонь з мінометів калібру 120 мм. В напрямку Новогригорівки найманці двічі здійснили обстріли, використовуючи протитанковий ракетний комплекс, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю», - ідеться в повідомленні.

Унаслідок ворожих дій двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення. Воїни перебувають в лікувальному закладі, стан здоров’я обох – задовільний.

Читайте також: У зоні ООС поранили українського військового, ще один — травмований

Як зазначається, українські захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи забороненого Мінськими домовленостями озброєння, та змусили противника припинити обстріли.

Станом на 7-му годину ранку, 24 жовтня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Читайте також: Окупанти мінують нові ділянки в тилу поблизу лінії розмежування - розвідка

«Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою. Українські підрозділи продовжують виконувати визначені завдання за призначенням», - наголошують у штабі ООС.

Фото: ООС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-