У зоні ООС поранені двоє українських військових

У зоні ООС поранені двоє українських військових

Укрінформ
Російські окупаційні війська 23 жовтня обстріляли позиції українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Внаслідок обстрілу двоє військових дістали поранення.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ОТУ «Схід».

«Сьогодні збройні формування Російської Федерації в черговий раз порушили режим припинення вогню та здійснили обстріл позицій українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». В результаті ворожого вогню двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали осколкові поранення», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, після надання першої медичної допомоги поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров’я військовослужбовців – задовільний.

У пресслужбі запевнили, що українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об’єднаних сил з відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації.

Читайте також: Ділянки розведення перетворюються на «гарячі точки» – Україна в ОБСЄ

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 22 жовтня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 13 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, ще один зазнав бойового травмування. Воїни перебувають в лікувальному закладі. Стан здоров’я обох – задовільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-